DEVO Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018

Speakeri & Parteneri

Șerban Țigănaș

CHAIRMAN al evenimentului. Arhitect, Fondator și Președinte al biroului de arhitectură și inginerie DICO și ȚIGĂNAȘ, Decan al Facultății de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca.

Dan Negulescu

Președintele fondator al APAIR – Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România

Iulian Butnaru 

Director General ACI Cluj

 

Andrei Radu

Development Director NEPI Rockcastle

Andrei Brînzea

Partner Land & Industrial Agency în cadrul Cushman, Wakefield & Echinox

Claudiu Bisnel

Partener și Fondator Brisk Group și membru al Association for Project Management – UK (APM UK)

Adrian Soare

Arhitect și Senior Managing Partner în cadrul Cumulus

Bojan Petkovic

Country Manager SEE, PlanRadar d.o.o. 

Cătălina Dragomir

Managing Director, KONE România

Daniel Buhazi 

Commercial Director, Ariston Thermo România, divizia ELCO Heating Solutions

Andrei Corobea-Birceanu

Administrator și Project Director pentru One United Properties

Lucian Azoiței

CEO, Forty Management

Emma Toma

Director, Divizia Office, AFI Europe România

Alexandru Mihai

Managing Partner în cadrul grupului Nordis

Radu Petre Năstase

Arhitect, Urbanist și Fondator Adest Architecture

Ana Călușaru

Technical Manager, ALUMIL Rom Industry

Octavian Matache

Commercial Manager, Speedwell

Cristiana Roșu

Director General, Radox

Daniel Paraschiv

Co-Fondator al Urbano Parks, Cluj-Napoca

Dana Bordei

Commercial Country Manager VGP Romania

Dragoș Țigău

Conduce Qualis Properties din Brașov 

Alexandra Berdan

Arhitectă, fondatoare a biroului A+Noima din Iași

Matius Ichim

Fondator, Matius Studio

Emilian Grigore

National Specification Manager la ROCKWOOL Romania

Viorel Niculae

General Manager V.E.M. Proiect Lighting

Gunnar Branson

CEO al AFIRE – Asociația Investitorilor Străini în Real Estate, Statele Unite

Alina Aeby

Coordonator global pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa, în cadrul Asociației Naționale a Agenților Imobiliari din SUA

                       

Bogdan Zaha​

Associate, Zaha Hadid Architects, UK

Iulia Frățilă

Associate, Fletcher Priest Architects, Londra

Cristian Urcan

Arhitect, Co-Fondator și Managing Partner, SQM Architecture

Traian Bompa

Arhitect, Partener Fondator SANE architecture, Paris

Parteneri

susținători

Partener instituțional

parteneri media

Un proiect creat de

Co-organizator

Vreau să devin Partener

Adrian Soare

Senior Manging Partner, CUMULUS

Invitat DEVO

“Credem că arhitectura de calitate provoacă societatea și pe fiecare dintre noi la evoluție și construiește mentalități noi. Am construit CUMULUS pentru a susține cu profesionalism și responsabilitate acele investiții majore ce formează o veritabilă infrastructură a prosperității. Suntem prezenți la DEVO pentru un schimb deschis de idei și strategii cu cei care contribuie direct și semnificativ la dezvoltarea comunităților.”

Cristovao Rocha

Development & Expansion Manager, Sonae Sierra România

Invitat DEVO

“Fiind o companie internațională care oferă servicii pentru proprietăți imobiliare și retail, dedicată satisfacerii nevoilor investitorilor, suntem capabili să răspundem nevoilor clienților noștri și să adăugăm valoare în afacerea lor prin furnizarea de soluții și servicii de la A la Z, în domeniul gestionării și dezvoltării proprietăților și investițiilor. Dezvoltăm, gestionăm și investim în active de retail durabile și oferim servicii de investiții, arhitectură și inginerie, dar și servicii de administrare a proprietăților pentru clienți din diverse regiuni, precum Europa, America de Sud, Africa de Nord și Asia, creând o valoare comună pentru afacerea și societatea noastră.

DEVO Large Developers International Forum reprezintă pentru Sonae Sierra o oportunitate importantă de a interacționa cu partenerii și clienții, de a împărtăși experiențe și de a fi un jucător activ pentru îmbunătățirea continuă a sectorului. Este convingerea noastră că fiecare dezvoltare dintr-un oraș sau regiune trebuie să aducă valoare adăugată prin inovație, sustenabilitate și antreprenoriat. Noile dezvoltări vor integra tehnologia Smart Cities în care oficialii orașului interacționează direct, atât cu infrastructura comunității, cât și cu orașul. Sonae Sierra se angajează să joace un rol important în evoluția orașelor și regiunilor noastre, contribuind prin know-how și bune practici pentru a atinge acest obiectiv. “

Raluca Buzdugan

Arhitect, Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti

Invitat DEVO

”Participarea la acest forum este o bună oportunitate de a discuta cu cei care sunt motorul dezvoltării orașelor. Doar printr-o bună cooperare și înțelegere între dezvoltator, arhitect, project manager și constructor putem în final clădi comunități viabile, eficiente, frumoase. Prezentarea celor mai de succes proiecte în fiecare domeniu și întâlnirea cu profesioniști cheie din fiecare domeniu ajută la construirea unei strategii corecte de dezvoltare. Ca arhitect, este critic să înțeleg ce își dorește comunitatea și cum putem construi aceste lucruri eficient. Este de datoria noastră să facem orașele în care construim mai bune, iar lucrul acesta se face în echipă.”

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS

Partener DEVO

“Participarea la Forumul DEVO pentru a doua oară este motivată de experienţa deosebită pe care am avut-o la ediţia de anul trecut, atât din perspectiva de speakeri, cât şi din cea a specialiştilor care au cunoscut şi interacţionat cu alţi mari dezvoltatori din domeniu. Calitatea şi anvergura proiectelor reprezentative din întreaga lume alese ca studii de caz şi audienţa evenimentului, formată din cei mai buni specialişti, au facilitat crearea unei platforme de comunicare, prin care au avut loc schimburi de idei, viziuni, modele de antreprenoriat şi bune practici, între profesionişti care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor şi oraşelor.”

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Master Partner DEVO 208 & 2019

“Compania Arabesque salută inițiativa organizatorilor DEVO de a reuni pentru prima oară în România cei mai mari dezvoltatori din piața națională și internațională. În calitate de Master Partner și din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România”.

Solicitare Agendă Eveniment

Vreau să particip