Roxana Golban, Building HOME 2022: „Obiectivul pe termen lung este de a ajuta cât mai multe persoane să treacă de la o locuință veche la una nouă, modernă”

Roxana Golban este Director de Vânzări în cadrul Campeador și a participat în calitate de Speaker în cadrul Building HOME International Good Living Forum 2022, care a avut loc pe 16 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu tema „Building HOME Identity”.

Campeador este un business de familie axat pe proiecte pentru familii, cu dezvoltări în Cluj, Bistrița, Timișoara și acum și în București. Se orientează spre românii cu venituri medii, oferindu-le o calitate crescută la un preț mediu. Acordă o importanță mare izolării termice și fațadelor ventilate, atât pentru o eficiență energetică crescută, cât și pentru respectarea normelor europene în vigoare.

În ceea ce privește spațiile interioare, se dorește facilitarea „dreptului de a trăi bine” pentru toți clienții, motiv pentru care compartimentarea spațiilor este foarte atent gândită. Spre exemplu există apartamente cu 2 camere în spații mai mici, dar foarte bine concepute pe partea de depozitare, ceea ce creează senzația că respectivele locuințe sunt mai spațioase decât sunt în realitate. Obiectivul pe termen lung este de a ajuta cât mai multe persoane să treacă de la o locuință veche la una nouă, modernă.

Locuințele dezvoltate au multe spații deschise, cu compartimentare și design în funcție de nevoile clienților și cu diferite amprente personale. Un exemplu este proiectul Campeador City din Timișoara, care are 1.000 de apartamente în 9 blocuri, alături de o clădire cu spații comerciale și cu spații de apărare civilă, cele din urmă fiind foarte cerute astăzi și de fapt obligatorii la proiectele noi. Aici apartamentele se vor vinde la nivel semifinisat superior, astfel încât clienții își pot personaliza spațiul cum doresc: zugrăvesc, pun gresie/faianță, uși, parchet, în condițiile în care dezvoltatorul le pune la dispoziție echipe de muncitori specializați. Proiectul a fost foarte bine primit, vânzările merg din client în client și cererea e foarte mare.

Fiind un business „family oriented” și care își dorește să creeze comunități, toate proiectele Campeador au spații verzi, spații comerciale, locuri de joacă pentru copii. Dezvoltatorul nu pleacă niciodată complet dintr-un proiect deoarece, chiar și după expirarea perioadelor contractuale, se păstrează legătura cu clienții, care uneori solicită spre exemplu realizarea unor locuri de parcare sau vreun alt tip de ajutor.

Foto© romaniaconstruieste.ro