Retrospectiva evenimentelor internaționale și regionale România Construiește 2022

Seria de evenimente România Construiește 2022 s-a încheiat și vă invităm să vizualizați retrospectiva evenimentelor internaționale și regionale din ediția acestui an mai jos:

Evenimente Internaționale

DEVO Forumul Internațional Marilor Dezvoltatori – 6 octombrie, JW Marriott, a 5-a ediție – evenimentul construcțiilor de birouri, comerciale, industriale și mixte (foto ediția 2022).

Building HEALTH Bucharest International Forum – 30 septembrie, Hotel Caro, a 8-a ediție – evenimentul construcțiilor din sănătate (foto ediția 2022).

Building HOME International Good Living Forum – 16 iunie, JW Marriott, a 4-a ediție – evenimentul construcțiilor rezidențiale (foto ediția 2022).

Evenimentele Regionale

Conferința Regională România Construiește Iași, 3 iunie (foto ediția 2022).

Conferința Regională România Construiește Timișoara, 6 mai (foto ediția 2022).

Conferința Regională România Construiește Cluj-Napoca, 1 aprilie (foto ediția 2022).


Puteți solicita detalii despre pachetele de parteneriat și opțiunile de implicare pentru seria de evenimente România Construiește 2023 la construieste@borocommunication.ro

BORO Communication este unul dintre cei mai dinamici organizatori independenți de evenimente profesionale și de business din România și din regiune, cu un portofoliu care cuprinde peste 60 de proiecte internaționale de comunicare de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, construcții, agricultură și ospitalitate, evenimente și campanii de comunicare care au conectat peste 30.000 de profesioniști, din 60 de țări.

Agenția a primit Premiul de Excelență Romanian PR Award la Categoria Evenimente.

BORO Communication este singurul organizator de evenimente din România membru al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.