Noutățile 2021 la VELUX

Este acel moment din an în care ziua crește, iar noi toți ne bucurăm de mai multă lumină naturală. Și, totodată este momentul în care ne reunim gândurile, facem planuri și privim spre viitor cu încredere. Da, anul trecut a fost despre schimbare și reinventare, despre cât de mult contează calitatea mediului construit și confortul casei.

Ca în fiecare an, VELUX, partener al evenimentelor România Construieste, lansează „Broșura de inspirație”, în care își dau întâlnire noutățile legate de ferestrele de mansardă și cele pentru acoperiș tip terasă care ajută la îmbunătățirea condițiilor de trai în interiorul clădirilor și planurile pentru viitor legate de Proiectul de Sustenabilitate 2030, demarat la nivel Mondial, încă de anul trecut.

Proiect de Sustenabilitate 2030

Ne-am luat angajamentul de a deveni o companie integral neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon (Lifetime Carbon Neutral) până la aniversarea de 100 de ani, în 2041. Amprenta noastră istorică de carbon – totalizând 5,6 milioane de tone de CO2 emise de la înființare în 1941 – va fi capturată prin proiectele de conservare a pădurilor pe care le vom derula alături de World Wide Fund for Nature (WWF).

Este un angajament inovator, care implică un parteneriat de 20 de ani cu WWF și în care vom investi în proiecte forestiere și de biodiversitate dezvoltate special. Acest lucru va contribui la stoparea pierderii habitatelor, a defrișărilor și a degradării terenurilor, care amenință biodiversitatea ecosistemelor forestiere din întreaga lume. Primele două dintre aceste proiecte forestiere vor avea loc în Uganda și Myanmar.

Parteneriatul cu WWF include angajamentul de a stabili un obiectiv de reducere a emisiilor bazat pe stiință prin intermediul inițiativei Science Based Targets. Astfel, grupul VELUX va accelera investițiile în eficiență energetică la unitățile sale de producție, va trece la energie regenerabilă, va achiziționa 100% energie electrică regenerabilă și, totodată, va schimba substanțial modul în care achiziționează materiale.

Noutățile din noua „Broșură de inspirație VELUX”

Noua fereastră GGLS 3 in 1  – soluția perfectă pentru o suprafață vitrată generoasă, neîntreruptă de căpriori, cu un cadru unic pentru cele trei ferestre;

Noua colecție de rulouri K21 – noua gamă de culori, acum disponibile și cu șine laterale complet albe pentru o potrivire perfectă cu ferestrele VELUX;

Plasa împotriva insectelor – un nou ZIL, acum mai ușor de montat. De la 1 mai 2021, doar în varianta cu șine laterale albe.

Descarcă broșura de inspiratie  2021 aici.

Pentru ofertele clienților tăi, descarcă și noua „Listă de prețuri”, valabilă din 05 aprilie 2021.

Descarcă Lista de prețuri 2021 aici.

Noile broșuri pot fi solicitate și direct de la Directorul de zonă VELUX.

Totodată, poți intra pe site-ul nostru www.velux.ro/profesionisti de unde îți poți descărca desene cu secțiuni de ferestre, obiecte BIM, Ghidul de design pentru dezvoltatorii imobiliari și arhitecți sau poți găși aplicații și instrumente pentru simularea luminii naturale: VELUX Daylight Visualizer și VELUX Energy & Climate Visualiser.