Convenția Europeană a Spitalelor, organizată la Bruxelles de o companie românească

Delegații din 25 de țări europene, din Belgia până în Ucraina, au participat pe 17 noiembrie 2023, la Bruxelles, la prima ediție a Convenției Europene a Spitalelor CONVEHO, organizată de BORO Communication, agenție de comunicare, relații publice și evenimente românească.

Este primul eveniment, la acest nivel, organizat de o companie românească într-o capitală vest-europeană.

Tema Convenției de la Bruxelles a fost “Healthcare Together. Leave No One Behind”, pentru că un viitor european sustenabil, în sănătate, dar și în celelalte domenii vitale, este posibil doar împreună.

CONVEHO a reunit manageri ai principalelor spitale europene, directori medicali, șefi de secții clinice, lideri ai celor mai importante organizații medicale din Europa și companii cu soluții pentru sănătate.

Din programul Convenției: “Cum să gestionezi un spital în vremuri de război – studiu de caz: Ucraina”, “Sistemele de sănătate europene și provocările sustenabilității”, “Pregătirea spitalelor pentru viitor”, “Programele europene de finanțare pentru sănătate”, “Politicile de sănătate ale UE”, “Inteligența artificială (AI) în domeniul sănătății”, cele mai bune practici de management și investiții din spitalele europene, reușite medicale recente și proiecte implementate cu succes la nivel european.

Mai multe despre evenimentul de la Bruxelles pe brussels.hospitalconvention.eu

CONVEHO își propune să devină un amplu proiect european itinerant, iar următoarea ediție va avea loc în noiembrie 2024 la Amsterdam.

BORO Communication este unul dintre cei mai dinamici organizatori independenți de evenimente, profesionale și de business, din România și din regiune, cu un portofoliu care cuprinde peste 60 de proiecte internaționale de comunicare de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, construcții, agricultură și ospitalitate, evenimente și campanii de comunicare care au conectat în ultimii ani peste 30,000 de profesioniști, din 60 de țări.

BORO Communication este singurul organizator de evenimente din România membru acreditat al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.