CALENDAR EVENIMENTE 2023

BORO Communication este singurul organizator de evenimente din România membru al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.

Vă prezentăm în continuare calendarul preliminar al evenimentelor internaționale și regionale pe care le vom organiza în 2023 pe domeniul construcțiilor.

16 martie, Timișoara

Conferința Regională “România Construiește”, ediția 1

22 martie, ClujNapoca 

Conferința Regională “România Construiește”, ediția 1

11 mai, Iași

Conferința Regională “România Construiește”, ediția 1

9 iunie, Craiova

Conferința Regională “România Construiește”, ediția 1

16 iunie, București

Building HOME International Good Living Forum, ediția 5

22 septembrie, București

Building HEALTH Bucharest International Forum, ediția 9

6 octombrie, București

DEVO Forumul Marilor Dezvoltatori, ediția 6 

Evenimentele profesionale, de business networking și advocacy organizate de BORO Communication s-au făcut remarcate în ultimii 8 ani prin concepte, tematică, abordări inedite, prin selecția invitaților și calitatea organizării.

Evenimentele promovează bune practici, reușite profesionale și modele de business, soluții inovatoare și noi tehnologii pentru construcții – www.romaniaconstruieste.ro, sănătate – www.spatiulmedical.ro și agricultură – www.romanianagriculture.ro

Dezvoltate în parteneriat cu companii reprezentative, evenimentele aduc împreună, pe subiecte de maximă importantă, contextualizate internațional, profesioniști, lideri de opinie, decidenți, finanțatori publici și investitori privați, antreprenori, manageri, coordonatori de echipe și inițiatori de proiecte cu impact în cele trei domenii abordate.

Tipul evenimentelor organizate: convenție, conferință, forum, competiție, Xgrup sau întâlnire de lucru, expoziție, eveniment regional, național și internațional.

Mai multe despre cum puteți deveni parteneri ai evenimentelor la adresele de email construieste@borocommunication.ro, pentru construcții, office@spatiulmedical.ro, pentru sănătate și agriculture@borocommunication.ro, pentru agricultură.

Pe office@borocommunication.ro ne puteți trimite și alte propuneri de evenimente pe care le-am putea organiza împreună în cadrul calendarului 2023.

BORO Communication este unul dintre cei mai dinamici organizatori independenți de evenimente profesionale și de business din România și din regiune, cu un portofoliu care cuprinde peste 60 de proiecte internaționale de comunicare de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, construcții, agricultură și ospitalitate, evenimente și campanii de comunicare care au conectat peste 30,000 de profesioniști, din 60 de țări.