Building HOME International Good Living Forum
14 mai • JW Marriott Grand Hotel • București
foto Building HOME 2024 © BORO Communication
Tema celei de-a 6-a ediții Building HOME este „Upgrade your house”. Preocuparea permanentă pentru creșterea calității locuirii ne conduce fie la achiziția unei locuințe noi, fie la actualizarea casei în care locuim. Upgrade-ul este inevitabil. Ediția din acest an a Building HOME discută opțiunile recente ale ambelor variante: noile concepte rezidențiale, dar și tehnologiile care ne pot transforma casele.
Cel mai complex eveniment din România dedicat spațiilor în care locuim, conceptelor și dezvoltărilor rezidențiale reprezentative, arhitecturii și designului interior. Building Home reunește anual investitori și dezvoltatori, constructori, arhitecți, consultanți și manageri de proiecte, companii cu soluții pentru proiectele rezidențiale.
Ediția din acest an a Forumului Internațional Building HOME se va desfășura într-o formulă extinsă, alături de secțiunea specială Building HOME Interiors, care se va desfășura în paralel și care este dedicată amenajării spațiilor interioare rezidențiale.
Speakeri & Parteneri
Building HOME
Sala Grand Ballroom BCD
Radu Teacă
Fondator, Artline
*Autor al Ansamblului rezidențial Stejarii II, distins cu Premiul special al Asociației Societăților de Arhitectură din România, la Anuala de Arhitectură 2023, și al Locuinței unifamiliale în Corbeanca, câștigătoare a Premiului secțiunii „Arhitectură construită / arhitectura locuinței individuale” din cadrul aceleiași ediții
Building HOME Interiors
Sala Grand Ballroom A
Javier Martín
Decan al Facultății de Arhitectură și Design, Șef al Licenței Arhitectură de Interior/Design de interior al Berlin International University of Applied Sciences, Germania
*Înainte de a fi decan, a predat la diferite universități din Spania, SUA și Chile. A făcut parte din echipa Zvi Hecker din Berlin, dar a avut și propriile proiecte, individuale și în colaborare. A avut lucrări premiate, publicate și expuse la nivel internațional, inclusiv la MOMA din New York.
Alexandru Călin
Vice-Rector, Education, Academic Development, and Student Relations, Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, Fondator SPACECASUALS
*Are o abordare pragmatică asupra arhitecturii și designului interior, rezultând spații fluide, soluții inteligente și funcționalități care comunică simplu, coerent și estetic.
Alina Vîlcu
Fondator, Pianoterra / Co-fondator Inside Academy / Co-fondator Inside Social
*Upgrade-ul casei înseamnă upgrade-ul interiorului nostru, felul în care casa rapunde la aspirațiile, căutările și nevoile noastre. Upgrade nu înseamnă mai multă tehnologie; este o întrebare deschisă.
Andreea Marinescu
Fondator, Andreea Marinescu Arhitectură
*Autoare a proiectului Apartment no . 7, câștigător BIG SEE Interior Design Award 2024, secțiunea Interior, Residential. Pe 14 mai va prezenta viziunea asupra upgrade-ului locuințelor, exemplificând proiecte precum Apartament MM și Extindere locuință interbelică.
Ștefan Bugalete
Arhitect & Designer de interior, Ștefan Bugalete – Design Studio
*Prin modernizări strategice care cuprind facilități moderne, tehnologii durabile și finisaje de calitate, proprietarii își pot asigura locuințele împotriva devalorizării, optimizând în același timp eficiența energetică și confortul.
Raluca Catinaș
Fondator, Vivico
*Redefinesc spațiile interioare, aducându-le la viață prin utilizarea elementelor de design coerente și bine plasate, cum ar fi culorile, materialele și decorațiunile. Sunt de părere că fiecare proiect are un suflet unic, la fel de distinct ca fiecare client și este treaba lor să evoce acea personalitate.
Alexandra Miruna Milotoi
Fondator, Mialmi Design
*Redefinesc spațiile interioare, aducându-le la viață prin utilizarea elementelor de design coerente și bine plasate, cum ar fi culorile, materialele și decorațiunile. Sunt de părere că fiecare proiect are un suflet unic, la fel de distinct ca fiecare client și este treaba lor să evoce acea personalitate.
Tudor Corâci
Architect, Inedit.Works
*Misiunea Inedit.Works este de a crea spații cu o atmosferă aparte, cu o strategie menită să seducă beneficirarii, îmbinând principii de eficiență și pragmatism cu cerințele estetice ale acestora.